Privéles/ Lichaamstherapie

Een Privéles(sen) zijn persoonlijke 1 op 1 sessies,

met tijd en aandacht voor jou en datgene wat je graag wilt ontwikkelen. Denk aan krachtopbouw, flexibiliteit, ademhalingstechnieken, maar ook als je wat meer ontspanning zoekt en daar een handje bij geholpen wilt worden kan ik iets voor je betekenen.

 

Ik reik je graag de tools aan om in je lichaam te landen, om vanuit daar de kracht die in je huist als wel je eigen rustpunt meer te ervaren. Thuiskomen in jouw eigen lichaam.

In een sessie(s) van Lichaamstherapie gaan we een stapje verder, dan ga ik samen met jou op een holistische wijze onderzoeken waar bepaalde klachten vandaan kunnen komen. Het lichaam, jouw lichaam is hierbij het uitgangspunt. Een lichaamstherapie sessie is duurder dan een privéles, dit omdat ik andere technieken zal gaan toepassen. 

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik luister en kijk graag met jou mee, naar wat voor jou het beste kan gaan werken. 

Privéles / Lichaamstherapie

© 2019 Ankur.Yoga S.P.Hut

Credits:    *  Quotes: Upanishads/ Bhagavad Gita/ B.K.S Iyengar/ S.P.Hut    *  Beeld: foto's eigen archief behalve de portretfoto's deze zijn gemaakt door Suzanne Dreu    *  tekst website: S.P.Hut