Tarieven

Proefles: 14,00

Beginnend yogi, of kennismaken met een nieuwe stijl van yoga?

Daar mag je best even de tijd voor nemen. Om die reden bied Ankur.Yoga twee proeflessen voor de prijs van 1. Geldig binnen 2 weken na de aankoopdatum.

Losse les: 17,50

Mensen met een lessenkaart of abonnement hebben voorrang op het deelnemen van een les, mocht de les vol zitten.

10 Lessenkaart: 150,00     

Een 10 lessenkaart is 3 maanden geldig na aankoopdatum.

20 Lessenkaart: 270,00     

Een 20 lessenkaart is 6 maanden geldig na aankoopdatum. 

Kwartaal Abonnement: 240,00   

Een kwartaal abonnement heeft 24 lessen en is 3 maanden geldig na aankoopdatum. 

Privéles/ Lichaamstherapie

Het tarief voor een privéles is 70,- , exclusief btw.  Het tarief van een lichaamstherapie sessie is 85,- , exclusief btw. Voor extra info betreft een privéles/ lichaamstherapie klik hier.

It's all about

to see

the window of oppertunity

in your

learningproces

How open or closed

do you keep your

window?

De prijzen van de regulieren lessen zijn inclusief btw (nieuw tarief) en gebaseerd op kleine groepen, maximaal 8 personen per les. Dit om de kwaliteit van de lessen te waarborgen. In een kleine groep kan elke deelnemer waargenomen worden, is er aandacht voor jou en er is ruimte voor kleine aanpassingen die je helpen om alles uit de les te halen. In verband met de huidige richtlijnen van het RIVM, zullen de groepen vanaf juli max. 3 a 4 personen zijn. 

Let op! 

Lessen die niet zijn opgemaakt binnen de aangeven geldingsduur kunnen niet worden meegenomen naar een nieuw leskaart of abonnement. Bij alle aankopen van lessen/abonnement is er geen refund mogelijk. Voor de privélessen geldt er een annuleringstijd van een week, van een therapiesessie 24uur van te voren.

© 2019 Ankur.Yoga S.P.Hut

Credits:    *  Quotes: Upanishads/ Bhagavad Gita/ B.K.S Iyengar/ S.P.Hut    *  Beeld: foto's eigen archief behalve de portretfoto's deze zijn gemaakt door Suzanne Dreu    *  tekst website: S.P.Hut