Lichaamstherapie / Privéles

Lichaamstherapie

In een sessie(s) van lichaamstherapie ga ik samen met jou op een holistische wijze onderzoeken waar bepaalde klachten vanuit het lichaam vandaan kunnen komen. Het lichaam, ons lichaam is ons voertuig. Hiermee ervaren, beleven en verwerken we het leven, ons leven. Alles wat we meemaken maar niet bewust verwerken, wordt opgeslagen in het lichaam, dit kan voor stagnatie vormen. Deze stagnaties uit zich in stijfheid/ stramheid, pijn en blessures. Stapsgewijs gaan we onderzoeken waar jouw lichaam behoefte aanheeft, zodat het zichzelf kan gaan releasen. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat het weer gaat stromen. Tijdens deze sessies zal ik gebruik maken van verschillende technieken, afhankelijk van het lichaam waarmee ik werk.  De aandacht alleen al zal voor opening en rust zorgen.

Privéles

Een Privéles(sen) zijn persoonlijke 1 op 1 sessies, met tijd en aandacht voor jou en datgene wat je graag wilt ontwikkelen. Denk aan krachtopbouw, flexibiliteit, ademhalingstechnieken, maar ook als je wat meer ontspanning zoekt en daar een handje bij geholpen wilt worden kan ik iets voor je betekenen.

The body is called a field,

Arjuna; the one who knows it is called the Knower of the field. This is the knowledge of those who know. I am the Knower of the field in everyone, Arjuna. Knowledge of the field and its Knower is true knowledge.

~ Bhagavad Gita ~

Ik reik je graag de tools aan om in je lichaam te landen, om vanuit daar de kracht die in je huist als wel je eigen rustpunt meer te ervaren. Thuiskomen in jouw eigen lichaam.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik luister en kijk graag met jou mee, naar wat voor jou het beste kan gaan werken. 

DSC_0032 (2).JPG

© 2021  Studio.Ankur S.P.Hut