Docent

Hoi, welkom leuk dat je op de website van Studio.Ankur bent beland.

Ik ben Sandra Hut, mijn passie voor yoga heeft zichzelf langzaam maar zeker ontvouwd, en heeft zich gemanifesteerd in Studio.Ankur. 

Via Hatha Yoga ruim 15 jaar geleden, kwam poweryoga op mijn pad, de eerste jaren van mijn yoga jaren waren vooral fysiek. Langzamerhand werd mijn practise een combinatie van fysieke verdieping als wel geestelijk verdieping, ik werd nieuwsgierig naar de uitwerking van de yoga niet alleen op fysiekvlak maar ook op de geest. Dit gegeven zorgde ervoor dat ik mijn docente certificaat heb behaald, en nog steeds in opleidingen zit. Inmiddels zijn daar de certificatie van meditatie docent bijgekomen en reiki behandelaar. Momenteel ben ik in opleiding voor Holistisch Therapeut. Zo kan ik binnen mijn vakgebied mensen de totale beleving van body en mind meegeven. 

 

Yoga/Mediatie/ Reiki/ Holistisch Therapeut, is vandaag de dag de motor waarop ik beweeg en de wereld aanschouw en beleef. Men kan body en mind op verschillende manieren benaderen en beleven, de fysieke reis kan een ingang zijn om vervolgens op het pad te komen waar men wilt gaan verdiepen op geestelijk vlak. Alles loopt naast elkaar, en door elkaar heen. En daar tussendoor loopt de draad van het bestaan, het leven zelf.

 

Ik ontmoet je graag in de studio op de mat voor een fysieke yoga- mediatiereis, of in de praktijk onder mijn handen voor een energetische reis.

Namasté, Sandra

© 2021  Studio.Ankur S.P.Hut