Agenda

Op deze pagina vindt je updates en datums van specials en workshops die worden gegeven in de Studio.Ankur

Update: 29 November MeditatieSpecial VOL

In november start de maandelijkse meditatiespecials, terugkerende specials van 1 keer in de maand op de zondagavond.

Met een meditatiespecial gaan we inzoomen op 1 thema, mijn inspiratie voor dit jaar is de maan. 

 

De eerste is op zondag 29 november. Dit wordt een mooie avond in het teken van de bloedmaan, dit is de maan die de energie van offer in zich draagt. Een offer kan al in iets kleins liggen, jouw aanwezigheid bijvoorbeeld. Offer jij tijd aan jezelf? Zodat je aanwezig raakt in jezelf als wel in de verbinding met de wereld om jouw heen. De kleine details van het leven zal je gaan opmerken, de wind langs je wangen, een prachtige wolkendek, de vriendelijke blik van een voorbijganger. Alleen maar omdat jij aanwezig bent in jezelf, zo kan iets kleins zich cumuleren in iets groots, hoe mooi!

In een offer zit een groot geschenk namelijk dankbaarheid. En dankbaarheid opent energie, laat het leven stromen. 

30 november is er een gedeeltelijke maansverduistering, dat is wat in feite een bloedmaan is. Bij een bloedmaan staat de maan volledig in de schaduw van de aarde en dat geeft een rode gloed. In deze energie trekken we ons terug en maken we een offer, in onszelf.

Wees welkom, meld je aan. Beperkt aantal plekken i.v.m. de richtlijnen vanuit het r.i.v.m 

Datum: 29 November Tijd: 20:00- 21:30

Mediatiespecial: Bloedmaan

Kosten: 10,00

Meld je aan via onderstaande button. Tot de 29ste!

Deze special is volledig volgeboekt, twee reserveringsplekken kunnen nog ingeboekt worden. Wil je de volgende keer als eerste bij zijn? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, deze vind je op de contactpagina. 

LET OP! : Na aanmelding ontvang je een mail ter bevestiging, ontvang je geen bevestigingsmail?  Check je spam en check of je daadwerkelijk jezelf hebt aangemeld ;-)

© 2019  Studio.Ankur S.P.Hut